Donateurs bedankt!

27-09-2018

De VAK, Centrum voor de kunsten en Stichting DOK, zijn alle organisaties en donateurs heel dankbaar voor hun financiële bijdragen aan de (her)inrichting en aankleding van OPEN. 

OPEN is sinds 27 augustus aan het proefdraaien en zal op 6 oktober feestelijk de deuren openen. Vanaf dat moment prijkt 'OPEN' op de gevels van de entrees aan het Vesteplein en de Vestpoort, waar DOK en De VAK zich samen huisvesten.

Organisaties die hebben bijgedragen aan OPEN zijn: Fonds 1818VSBFondsKerkelijke Stichting Stalpaert van der WieleStichting de LichtboeiStichting voor Hulp aan Delftse Jongeren, het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Dr. C.J. Vaillant Fonds.

De verbouwing van het gebouw van DOK Centrum om ruimte te creëren voor OPEN werd mogelijk gemaakt door eenmalige investeringsbijdragen van de Gemeente Delft en Bouwinvest. DOK en De VAK bedanken alle donateurs die via het crowdfundingsplatform Voorjebuurt bij hebben gedragen aan diverse deelplannen van en binnen OPEN. Het realiseren van OPEN werd mede mogelijk gemaakt door de grote en betrokken inzet van alle medewerkers, docenten en vrijwilligers van DOK en De VAK.

Het is met de steun van deze organisaties en betrokkenen dat OPEN mogelijk is gemaakt; voor en van alle Delftenaren!