Lunchpauzeconcert - Moderne jazz

Datum:
30 juni
Tijdstip:
12:45 - 13:30
Locatie:
Thuis online
of ergens anders achter je pc, tv of mobiel
Kosten:
Gratis

Op dinsdag 30 juni vindt het tweede online lunchpauzeconcert van De VAK plaats. Vanaf 12:45 uur kun je via YouTube van het concert genieten.Docent van De VAK Ed Baatsen (piano) treedt voor het eerst op in een duo setting samen met Bert Lochs (trompet, fluegelhorn). Zij kennen elkaar onder andere van de jazzformatie 'HENK' waarmee zij net hun tweede cd hebben uitgebracht. De muziek die dit duo ten gehore brengt, valt onder de noemer moderne, creative jazz.
Vanaf 12:45 uur is eigen werk en improvisaties horen via het YouTube kanaal van De VAK. Het concert is eerder opgenomen op het grote podium in OPEN.

Het is inmiddels traditie bij De VAK. Bijna iedere derde dinsdag van de maand kun je genieten van een lunchpauzeconcert. Muziekdocenten van De VAK geven tussen 12:45- 13:30 uur een concert op het grote podium in de locatie OPEN. Verschillende genres en instrumenten passeren de revue en elk concert heeft een eigen thema.

In tijden van corona nemen we de concerten eerder op en zenden het dan uit (normaal gesproken) op de derde dinsdag van de maand om 12:45 uur onder andere via YouTube (abonneer en klik op het belletje zodat je op de hoogte wordt gebracht wanneer er een nieuwe video beschikbaar is).

Pak iets te drinken en je lunch en neem plaats voor je televisie, computer, tablet of mobiele telefoon en geniet van dit bijzondere lunchpauzeconcert!

De lunchpauzeconcerten worden mede mogelijk gemaakt door Gemeente Delft en Fonds1818.