Lunchpauzeconcert - Jazz - Inu Goossens

Datum:
16 oktober 2018
Tijdstip:
12:45 - 13:30
Locatie:
De VAK in OPEN
Vesteplein 100, Delft
Kosten:
vrijwillige bijdrage

Inu Joan treedt op tijdens het komende lunchpauzeconcert van De VAK. Op dinsdag 16 oktober 2018 van 12.45 tot 13.30 uur zal zij met haar prachtige stem optreden onder begeleiding van Yoran Aarssen op de saxofoon en Ed Baatsen op de piano. Inu Joan zingt met een energieke, positieve vibe en een krachtige, heldere stem. Daarbij weet zij als echte storyteller haar publiek te raken met haar performance. Met de combinatie van zang en tekst maakt zij emoties los en brengt ze haar publiek in vervoering. Zij zal deze middag een gevarieerd programma ten gehore brengen, bestaande uit diverse bekende jazzstandards.

Inu Joan
Inu Goossens is in 2011 afgestudeerd aan het koninklijk conservatorium in Den Haag in de richting jazz zang en werkt sindsdien als zangeres en zangdocent bij verschillende instanties waaronder De VAK

Try-out
OPEN staat de hele maand september in het teken van uitproberen, proeven en testen. Ook de oude, vertrouwde lunchpauzeconcerten die door De VAK in het Binnenhof aan de Westvest werden gehouden, worden uitgeprobeerd. Aan het podium wordt gewerkt en er moet de komende tijd nog veel gebeuren. We gaan een prachtige plek bouwen om op te treden en van shows te genieten. We kunnen echter niet wachten en willen toch graag van start. Vandaar een concert in try-out opstelling.

Line up:
Inu Goossens: zang
Ed Baatsen: piano
Yoran Aarssen: