Docenten

Florianne Dobrowolski
docent dans

Florianne (1981) deed in 2001 eindexamen op het Erasmiaans Gymnasium. Daarna koos ze om in de dans verder te gaan, haar allergrootste passie naast muziek (viool).

Ze studeerde in 2005 af aan Codarts, Rotterdamse Dansacademie. Haar afstudeerrichting was jazz/tap. Na haar studie werkte zij een als dansdocent en uitvoerend danseres (in shows) onder meer op een cruiseschip en ook twee seizoenen bij muziektheatergezelschap Zenga. Ook is zij verbonden aan Stichting Cliniclowns Nederland.

Dansplezier is een feest
Lesgeven is ze naast het werk op het podium steeds met heel veel plezier blijven doen: op balletscholen, in het basis- en voortgezet onderwijs en bij andere instellingen. Lesgeven is voor haar zeer inspirerend, motiverend en leuk door het contact met de leerlingen, van kinderen tot volwassenen, en doordat je als docent zo direct geeft en neemt. Om uiteindelijk vooruitgang en ontwikkeling en dansplezier bij de leerlingen te zien is een feest! Sinds 2008 werkt ze voor de VAK, waar ze met veel plezier haar lessen geeft.