Docenten

Jan Wisse
docent beeldend
Een beeldend kunstenaar is vaak een duizendpoot en vele kunstenaars oefenen meerdere beroepen uit. Zo ook ik. Naast mijn werk met schilderen en mixed-media werkstukken, geef ik o.a. les bij De VAK. Ik geef o.a. de cursussen Schilderen, Portret, en thema-gerichte schildercursussen, zoals Landschap en workshops. Belangrijk voor mijn cursisten vind ik: Steeds nieuwe uitdagende onderwerpen en persoonlijke begeleiding; ik laat je je beeldende grenzen onderzoeken en verleggen.

Een link naar foto's van de cursussen en van werkstukken gemaakt door de cursisten: www.janwisse.com/vak-delft.htm

In 1982 ben ik afgestudeerd aan de Lerarenopleiding ZWN te Delft in Tekenen en Handvaardigheid. Daarna heb ik mijn studies vervolgd aan resp. de Academie van Beeldende Kunst in Rotterdam –TSO- en de Hogeschool Utrecht –LERO1-.

Sinds 1983 toon ik, en verkoop ik mijn werkstukken in binnen- en buitenland. Inmiddels heb ik ruim 150 exposities gehad in Nederland, in België, Frankrijk , Duitsland, Denemarken, Spanje, Zwitserland, Indonesië, Maleisië, Singapore, Australië, Taiwan, en de Verenigde Staten. Met het schilderen van het portret van een 'Bekende Nederlander' was ik twee maal deelnemer aan het televisie programma 'Sterren op het doek'. (2012 en2015).

Over mijn werk als beeldend kunstenaar kan je alles vinden op en FB en op LinkedIn.

Een link naar foto's van de cursussen en van werkstukken gemaakt door de cursisten: www.janwisse.com/vak-delft.htm