Docenten

Terence van  Hutten
docent dans
Terence van Hutten alias bboy Tbone is van de crew Styles Confidential. Tbone is bboy sinds 1996 en tot op vandaag nog actief in shows én battle's. Zo heeft hij meerdere keren in de finale gestaan van het NK Breakdance voor groepen maar ook het NK voor individuelen. Hij is een allround bboy met een passie voor blow ups en slide's.

Hij is bekend van onder meer Battle on the Dancefloor (RTL5) Holland's Got Talent (RTL4), oprichter en manager van de Breakkidz, eigenaar van House of Styles en organisator en oprichter van het WK voor de jeugd: King of the Kidz. Als laatste zag je Tbone als commentator voor RTL 5 tijdens het WK Breakdance de Redbull BC One.

Terence leert je breaken en helpt je daarna verder met je talenten. Als docent traint hij kinderen vanaf de leeftijd 4 tot 21 jaar en door zijn methodiek leert hij je effectief de kneepjes van de dans. Hij geeft les op verschillende plekken in Den Haag en omstreken maar House of Styles is zijn Breakdance school in Delft. Docent, instructeur, coach en drill sergant in 1, de bboys en bgirls die hij heeft getrained en nog steeds traint breaken daarom ook op hoog en internationaal niveau.

Get ready 2 catch the beat and get down on your hands and feet! It's time 2 break!