Docenten

Justyna van Rijt
Dans Body & Mind
Ik geef de cursus Mindfulness Kinder yoga voor kinderen vanaf 7 t/m 12 jaar. Ik doe al meer dan 15 jaar aan Yoga en Vipassana Meditatie. Het beoefenen van deze meditative vorm van yoga geeft mij inspiratie, vreugde en motivatie om stabiel in het leven te staan. Ik ben lid van Academy for Mindful Teaching Intervisiegroep NL en ook van V.V.M (vereniging voor mindfulness). Om bij te blijven op dit vakgebied volg ik ook bijscholingen en studiedagen en ik doe regelmatig met diverse retraites.

Tijdens de opvoeding van mijn kinderen merkte ik hoe druk onze kinderen het vaak hebben en het enorme verwachtingspatroon waar aan ze moeten voldoen. Het werken met kinderen heeft mij altijd erg aangetrokken, en is heel inspirerend voor mij.

Sinds 3 jaar ben ik een gecertificeerde mindfulness trainer voor kinderen bij AMT (Academie voor Mindful Teaching) in de methode Eline Snel. Ik heb een mindfulness cursussen voor kinderen gegeven op basisscholen, bij een Therapeutische centrum en via privélessen. Ik heb altijd zeer positieve feedbacks gekregen van zoveel kinderen en hun ouders.

Graag wil ik mijn enthusiasme en kennis delen met de kinderen.
Kinder Yoga