Wil jij ook saxofoon leren spelen?

Saxofoon spelen is leuk en snel te leren! Tijdens de lessen houden we ons bezig met verschillende stijlen, waaronder jazz en pop en gaan aan de slag met bladlezen en improvisatie. Binnen no-time kun jij je eerste nummers spelen! Ook voor gevorderdere cursisten hebben wij veel in petto. Maak dus snel een afspraak en kom langs voor een gratis proefles!

Saxofoonles voor alle leeftijden!

De saxofoonles is voor jong en oud en we geven les aan zowel beginners als gevorderden! De meeste jonge leerlingen beginnen rond de 8 of 9 jaar. Tijdens de proefles kijken we naar de mogelijkheden.

Wat leer je tijdens saxofoonles?

Tijdens de lessen gaan we aan de slag met bladlezen en improvisatie. Ook het spelen op gehoor komt ruimschoots aan bod. We zullen het hebben over ademhaling, aanblazen, tongaanzet en allerlei andere technieken die bij het saxofoonspelen aan bod komen!

Wat zijn de lesvormen?

Hoewel bij jonge leerlingen 20 minuten per week vaak volstaat, kiezen de meeste leerlingen kiezen voor 30 minuten privé les per week. Bij de VAK zijn er verschillende bands, waaronder de saxofoonband en als je goed oefent kun je daar misschien wel in spelen!

Wat moet je aanschaffen of meebrengen voor saxofoonles?

De proefles is gratis, vrijblijvend en duurt ongeveer een half uur. Voor deze les hoef je niks mee te nemen, de VAK heeft een saxofoon waar jij op kunt spelen. Als je besluit om te starten met de cursus, dan kun je bij de VAK ook een saxofoon huren. Vraag tijdens de proefles meer informatie hierover!

Schrijf je in!

Schrijf je in via de inschrijfbutton bovenaan de pagina.