Speel de sterren van de hemel!

Hou je van toneelspelen en kun je er geen genoeg van krijgen? Of wil je beginnen met toneelspelen? Schrijf je dan in voor deze toneelcursus bij De VAK in Delft. Met spannende verhalen, leuke spelopdrachten en fantasierijke spelletjes leer je steeds meer van toneel!

Toneellesvoor beginners van 7 t/m 9 jaar

Deze toneelcursus is voor iedereen van 7 tot en met 9 jaar die enthousiast wordt van toneel.

Wat ga je doen in de toneellessen

In deze toneelcursus ga je aan de slag met de basis van het toneelspelen. Je leert samenwerken, scènes maken, emoties spelen en personages ontwikkelen. Je maakt gebruik van je stem, tekst, beweging en ook stil spel. Aan de hand van verhalen, sprookjes, monsters en prinsessen creëren we nieuwe spannende werelden op het toneel. Samen ontdek je hoe je verschillende rollen kunt spelen. Fantasie en spelplezier staan in de toneellessen voorop.

Wat zijn de lesvormen?

De lessen vinden plaats in een groep. In het begin van het seizoen werk je vooral aan jouw toneelskills. Naarmate het seizoen vordert besteed je steeds meer tijd aan het repeteren en natuurlijk presenteren van een spetterende eindvoorstelling.  

Wat moet ik aanschaffen of meebrengen voor deze toneelcursus?

Je hoeft niets mee te brengen voor deze cursus.

Schrijf je in!

Schrijf je in via de inschijfbutton bovenaan de pagina.

Een proefles volgen is het hele jaar door mogelijk. Neem daarover contact op via info@vak-delft.nl. Heb je een vraag voor een docent? Stuur dan een mail, met je vraag en de vermelding voor welke docent de vraag is, naar het zelfde emailadres.