Acteren kan je leren!

Wil je leren acteren? In de huid van verschillende personages kruipen en je anders voordoen dan je in het dagelijks leven doet? Dan is deze cursus iets voor jou! Vanuit plezier en humor leer je de basisbeginselen van het acteren.


Toneelles voor jongeren van 13 tot en met 18 jaar

Deze basiscursus toneel bij De VAK in Delft is voor iedereen vanaf 13 jaar tot en met 18 jaar oud, die wil leren acteren. Ervaring is niet nodig.

Wat ga je doen in de toneellessen?

In deze cursus krijg je stapsgewijs de basis van het acteren onder de knie. Je krijgt les in het ontwikkelen van personages, het spelen van emoties, de 5 W’s, improviseren, het schrijven van dialogen, het werken met vaste tekst en het maken van scènes.

Alles kan daarbij dienen als scènemateriaal: eigen verhalen, korte theaterteksten, gedichten, fysieke improvisaties, muziek, decor, kostuum en locaties.

In de laatste periode werk je toe naar een presentatie voor publiek. 

Wat zijn de lesvormen?

Het is een groepsles.

Wat moet je aan doen of meenemen naar de les?

Je hoeft niets specifieks aan te doen of mee te brengen. 

Schrijf je in!

Schrijf je in via de inschrijfbutton bovenaan de pagina.

Een proefles volgen is tot aan de kerstvakantie mogelijk. Neem daarover contact op met info@vak-delft.nl. Heb je een vraag voor een docent? Stuur dan een mail naar het voorgaande mailadres met je vraag en een vermelding van de naam van de docent.