Inschrijven voor deze cursus is helaas niet meer mogelijk. Mocht je toch interesse hebben, mail dan naar info@vak-delft.nl

Bij musical leer je het allemaal

Zingen, dansen en toneelspelen, bij musical leer je het allemaal.  Op een speelse manier gaan we deze drie disciplines combineren. Elk kind krijgt de aandacht die het verdient en gaat stralen als nooit tevoren.

Musical Mini-Stars  4 t/m 7 jaar

Kan je kind niet kiezen wat hij of zij het leukste vindt? Deze musicallessen zijn voor kinderen van 4 t/m 7 jaar die graag dansen, zingen én toneel spelen. 

Wat leer je tijdens de Musical Mini-Stars?

In 15 lessen ga je iedere  donderdagmiddag op een speelse manier verschillende opdrachten uitvoeren. 
Dans- zang  en toneeloefeningen worden gecombineerd, waarin je leert je fantasie, je stem en je lijf goed te gebruiken. Samenspelen of juist iets alleen doen, we oefenen het allebei. Is het spannend? De juf helpt altijd. 

Toneel
Je leert je in te leven in verschillende situaties, verschillende rollen en speelt scènes. Je maakt gebruik van kostuums en attributen.

Zang
Je leert spelenderwijs gebruik te maken van je stem en zingt verschillende liedjes.

Dans
Je leert lekker vrij te dansen, allerlei verschillende moves en mag zelf dansen verzinnen. Kortom: er wordt lekker gedanst.

Wat zijn de lesvormen?

De musicallessen zijn groepslessen waarbij je ook veel persoonlijke aandacht krijgt. Er zijn verschillende momenten wanneer je gaat presenteren. De laatste les sluiten we sowieso af met een presentatie voor onder anderen ouders en verzorgers. Daarna start het tweede blok van 15 lessen, waarbij we afsluiten met een presentatie in een theaterzaal.

Wat moet ik aanschaffen of meenemen voor Musicalles?

Voor de les is het fijn om makkelijk zittende kleding te dragen wat vies mag worden. Ben je bang om uit te glijden, ga dan op blote voeten of trek binnenschoenen aan.

Schrijf je in!

Inschrijven voor deze cursus is helaas niet meer mogelijk. Mocht je toch interesse hebben, mail dan naar info@vak-delft.nl

Facebook