Bij musical leer je het allemaal! 

Hou je van zingen, dansen én acteren? Bij musical leer je het allemaal! In 1 uur tijd krijg je afwisselend les in de disciplines toneel, theaterzang en theaterdans van 1 musicaldocent. 

Elk kind krijgt de aandacht die het verdient en gaat stralen als nooit tevoren. 

 

Musicalles voor kinderen van 7 tot en met 9 jaar

Deze cursus is voor iedereen van 7 tot en met 9 jaar die enthousiast wordt van musical en zijn musicalskills wil ontwikkelen. 

 

Wat ga je doen in de musicallessen? 

Op een speelse manier ga je verschillende opdrachten uitvoeren. Dans-, zang- en toneeloefeningen worden gecombineerd, waardoor je leert je fantasie, je stem en je lijf goed te gebruiken. Samenspelen of juist iets alleen doen, oefenen we allebei. Is het spannend? Dat is helemaal niet erg. 

 

Toneelspelen 
Je leert je in te leven in verschillende situaties en rollen en speelt scènes. Je maakt o.a. gebruik van kostuums en attributen. Daarnaast leer je steeds meer hoe je voor een publiek speelt. 
 
Theaterzang 

Je zingt verschillende liedjes en er is aandacht voor solozang, samenzang en meerstemmig zingen. Spelenderwijs leer je gebruik te maken van je stem en hoe je deze in kunt zetten in verschillende rollen en scènes.  

 

Theaterdans 

Je leert lekker vrij te dansen, allerlei verschillende moves en mag zelf dansen verzinnen. Je onderzoekt verschillende bewegingsstijlen en hoe je een verhaal en emoties kunt laten zien in dans en beweging. Daarnaast maak je op verschillende manieren gebruik van de ruimte.
 

Wat zijn de lesvormen? 

De musicallessen zijn groepslessen waarbij je ook veel persoonlijke aandacht krijgt. Er zijn verschillende momenten waarop je gaat presenteren. We sluiten het jaar af met een musicalvoorstelling. De lessen vinden plaats in Wijkcentrum De Hofstee.
 

Wat moet je aan doen of meenemen naar de les?  

Lekker makkelijk zittende kleding waar je goed in kunt bewegen. Ben je bang om uit te glijden, ga dan op blote voeten of trek binnenschoenen aan.

Schrijf je in! 

Breng je rol tot leven en ontwikkel je musicalskillsSchrijf je in via de inschrijfbutton bovenaan de pagina. Wil je eerst een proefles volgen? Mail dan naar info@vak-delft.nl. Facebook