Deze musicalcursus zit al helemaal vol. Je kan een mailtje sturen naar info@vak-delft.nl je wordt dan op de wachtlijst geplaatst. Maar je kunt je ook opgeven voor een andere musical cursus voor kinderen. 

Bij musical leer je het allemaal

Zingen, dansen en toneelspelen, bij musical leer je het allemaal. Op een speelse manier gaan we deze drie disciplines combineren. Elk kind krijgt de aandacht die hij verdient en gaat stralen als nooit tevoren!

Musical Kids voor  6 t/m 9 jaar

Kan je kind niet kiezen wat hij of zij het leukste vindt? Deze musicallessen zijn voor kinderen van 6 t/m 9 jaar die graag dansen, zingen én toneel spelen. 

Wat leer je tijdens de Musical Kids?

In 32 lessen ga je iedere donderdagmiddag op een speelse manier verschillende opdrachten uitvoeren. Dans- zang  en toneel oefeningen worden gecombineerd, waarin je leert je fantasie, je stem en je lijf goed te gebruiken. Samenspelen of juist iets alleen doen, oefenen we ook. Is het spannend? Dat is helemaal niet erg.

Toneel
Je leert je in te leven in verschillende situaties, verschillende rollen en speelt scènes. Je maakt gebruik van kostuums en attributen. Daarnaast leer je steeds meer hoe je voor een publiek speelt.

Zang
Je zingt verschillende liedjes en gaat op zoek naar de stem en klankkleur die bij de verschillende personages/rollen passen. Ook gebruik je je zangtechniek o.a. in meerstemmig zingen.

Dans
Je leert lekker vrij te dansen, allerlei verschillende moves en mag zelf dansen verzinnen. Je onderzoekt verschillende bewegingsstijlen en hoe je een verhaal en emoties kunt laten zien in dans en beweging.

Wat zijn de lesvormen?

De musicallessen zijn groepslessen waarbij je ook veel persoonlijke aandacht krijgt. Er zijn verschillende momenten wanneer je gaat presenteren. Als afsluiting van het jaar sluiten we af met een presentatie in een theaterzaal.

Wat moet ik aanschaffen of meebrengen voor Musicalles?

Voor de les is het fijn om makkelijk zittende kleding te dragen wat vies mag worden. Ben je bang om uit te glijden, ga dan op blote voeten of trek binnenschoenen aan.

Schrijf je in!

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Heb je toch nog interesse neem dan contact op via info@vak-delft.nl.

 Facebook