In de rol kruipen van een artiest, een verkoper of een juf/meester? 

Hou je van zingen, dansen èn acteren? Dan is musical echt wat voor jou en dat kan in Delft. Je volgt afwisselend les in de disciplines toneel, theaterzang en theaterdans van vakdocenten. 

Musicalles voor kinderen van 7 tot en met 9 jaar  

Deze cursus is voor iedereen van 7 tot en met 9 jaar die enthousiast wordt van musical en zijn musicalskills wilt ontwikkelen.

Wat ga je doen in de musicallessen? 

Toneelspelen 
Je speelt een personage door gebruik te maken van tekst, stem en lichaamstaal. Daarnaast leer je hoe je voor een publiek speelt. 
 
Theaterzang 
Spelenderwijs leer je gebruik te maken van je stem en hoe je deze in kan zetten in verschillende rollen en scènes. Er is aandacht voor solozang, samenzang, meerstemmig zingen en het zelf schrijven van liedjes.  
 
Theaterdans 
Je gebruikt bewegingen uit verschillende bewegingsstijlen die je vervolgens inzet om verhalen en emoties te laten zien. Daarnaast maak je op verschillende manier gebruik van de ruimte. Je danst alleensamen en maakt zelf dans.   

Aan het eind van het cursusjaar word je steeds meer uitgedaagd om dans, zang en toneel tegelijk te gebruiken! En sluiten we het jaar af met een musicalvoorstelling.

Wat zijn de lesvormen? 

In de musicalles werk je met een groep leeftijdsgenootjes. Iedere discipline (toneel, zang en dans) krijg je van een aparte vakdocent. 

Het eerste deel van het seizoen werk je voornamelijk aan je spel-, dans- en zangtechniek. Naarmate het seizoen vordert besteed je steeds meer aandacht aan het samenbrengen van de drie disciplines, het repeteren en natuurlijk het presenteren van de eindvoorstelling.

Wat moet je aan doen of meenemen naar de les?  

Lekker makkelijk zittende kleding waar je goed in kan bewegen (geen spijkerbroeken of iets wat daarop lijkt), een elastiekje voor je haar, een flesje water (als je wil) en zwarte binnenschoenen waar je goed op kunt dansen en draaien.

Schrijf je in! 

Breng je rol tot leven en ontwikkel je musicalskillsSchrijf je in via de inschrijfbutton bovenaan de pagina. Wil je eerst een proefles volgen? Mail dan naar info@vak-delft.nl.