Wil jij een personage tot leven brengen? 

Tegelijkertijd zingen, toneelspelen en dansen zie jij helemaal zitten? Dan is deze cursus iets voor jou. In deze musical cursus voegen we de disciplines dans, zang, toneel en jouw eigen ideeën samen. 

Musicalles voor kinderen van 10 tot en met 12 jaar 

Deze cursus is voor iedereen van 10 tot en met 12 jaar die enthousiast wordt van musical en zijn musicalskills wil ontwikkelen

Wat ga je doen in de musicallessen? 

Toneelspelen 
Je speelt een rol door gebruik te maken van tekst, stem en lichaamstaalDoor op een theatrale manier te communiceren met anderen neem je het hele publiek mee in jouw verhaal. 
 
Theaterzang 
Je gaat op zoek naar de stem en klankkleur die bij de verschillende personages/rollen passen die je speelt. Er is aandacht voor solozang, samenzang, meerstemmig zingen en het zelf schrijven van liedjes. 
 
Theaterdans 
Naast het oefenen van danstechniek, gebruik je bewegingen om een verhaal te vertellen. Door bewust gebruik te maken van verschillende bewegingsstijlen maak je het verhaal van scènes en liedjes sterker. Je kunt steeds meer tegelijk.

Wat zijn de lesvormen? 

In de musicalles werk je met een groep leeftijdsgenoten. Iedere discipline (toneel, zang en dans) krijg je van een aparte vakdocent. 

Het eerste deel van het seizoen werk je voornamelijk aan je spel-, dans- en zangtechniek. Naarmate het seizoen vordert besteed je steeds meer aandacht aan het samenbrengen van de drie disciplines, het repeteren en natuurlijk het presenteren van de eindvoorstelling.
 
 

Wat moet je aan doen of meenemen naar de les?  

Lekker makkelijk zittende kleding waar je goed in kan bewegen (geen spijkerbroeken of iets wat daarop lijkt), een elastiekje voor je haar, een flesje water (als je wil) en zwarte binnenschoenen waar je goed op kunt dansen en draaien. 

Schrijf je in! 

Breng jouw personage tot leven en ontwikkel je musicalskillsSchrijf je in via de inschrijfbutton bovenaan de pagina.

Proefles

Eerst een keer proberen? Op woensdag 25 november en woensdag 2 december organiseren wij proeflessen. Je kunt  gratis een proefles mee doen. We vinden het wel fijn als we weten dat je komt. Stuur een e-mail om je aan te melden naar musicalwoensdag@gmail.com. Wil je in je e-mail laten weten voor welke dag je komt?