Wilde je de coolste moves van nu leren? 

Streetdance, ook wel Urban Dance genoemd, is de dansstijl van nu, een creatieve dansstijl met veel urban invloeden zoals breakdance, popping, funky jazz, lyrical hiphop, commerciele hiphop en clipdance. In deze lessen dans je op hiphop, R&B en hedendaagse muziek. Wil jij dansen zoals je in de videoclips en op tv ziet? Schrijf je nu in voor streetdance!

Streetdance 8 t/m 12 jaar

Deze cursus is voor iedereen tussen 8-12 jaar die graag in een leuke groep wil werken aan zijn creativiteit en dansskills. Voor iedereen die graag wil leren freestylen en danschoreografieen onthouden en uitvoeren.

Wat leer je tijdens de streetdance lessen?

De cursus is gebaseerd op algemene basisdanstechnieken die worden aangevuld met verschillende urban invloeden als breakdance, hiphop en afro. Je leert bekende moves van TV en er is ruimte voor eigen inbreng en freestylen.

Wat zijn de lesvormen?

Door de dansopdrachten en bewegingsspel worden je creativiteit en fantasie ontwikkeld.
Dansontwikkeling en muzikaliteit worden getraind door te werken met frasering, tempo en verschillende stijlen
'Mijn doel in mijn les is uitdagen, werken aan veelzijdigheid in beweging, muzikaliteit en performance. Ik wil graag dat iedereen zich in mijn les op z'n gemak voelt en zichzelf kan verliezen n dans. Ik deel mijn passie graag met iedereen

Wat heb je nodig voor streetdance? 

Trek makkelijk en loszittende kleding aan en breng en sportschoenen mee.

Schrijf je in!

Schrijf je in via de inschrijfbutton bovenaan de pagina.

Een proefles volgen is ook altijd mogelijk.