Wil jij dansen zoals in videoclips?

Streetdance, ookwel Urban Dance genoemd, is de dansstijl van nu. Het is een creatieve dansstijl met veel urban invloeden zoals breakdance, popping, funky jazz, lyrical hiphop, commerciele hiphop en clipdance. In deze lessen dans je op HipHop, R&B en muziek van deze tijd.

Streetdance van 5 t/m 7 jaar

Je bent tussen de 5 en 7 jaar. Je wilt graag in een leuke, leerrijke groep dansen. Je wilt op een speelse manier werken aan je dans skills, freestylen en het onthouden/uitvoeren van choreografieën voor beginners.

Wat leer je in de streetdance lessen?

In deze les ga je aan de slag met verschillende basisdanstechnieken die worden aangevuld met verschillende urban invloeden zoals breakdance, hiphop en afro. Je leert om samen te werken met je mede cursisten. Je gaat aan de slag met bekende moves van de televisie en er is zeker ruimte voor jouw eigen inbreng in de les.

Wat zijn de lesvormen?

Door de dansopdrachten en bewegingsspel ontwikkel je je creativiteit en fantasie. Dansontwikkeling en muzikaliteit worden getraind door te werken met frasering, tempo en verschillende stijlen. De doelen in deze les zijn om uitdaging te geven, te werken aan veelzijdigheid in bewegingen, muzikaliteit en performance.

In deze les is het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en er ruimte is om jezelf te verliezen in de dans.

Wat heb je nodig voor streetdance?

Trek makkelijk en loszittende kleding aan en breng sportschoenenn mee. 

Schrijf je in!

Schrijf je in via de inschrijfbutton bovenaan de pagina.

Een proefles volgen is altijd mogelijk en vrijblijvend.