Heerlijk dansen op muziek van nu!

Urban is heel populair! Deze cursus is bestemd voor alle volwassenen die een passie hebben voor dans en aan de slag willen met verschillende stijlen binnen urban. Verschillende invloeden komen aan bod: o.a. jazz, streetdance, popping lyrical hiphop, commerciële hiphop en LA style. Je leert dansen in de breedste zin van het woord!

Urban voor volwassenen

Deze les is voor iedereen boven de 18 jaar die houdt van een uptempo en energieke les. Plezier staat centraal en je kan je verliezen in de muziek.

Wat leer je tijdens urban 18+

Je leert dansen in de breedste zin van het woord. Je kan in deze les een uptempo choreografie verwachten die gedanst wordt op populaire muziek. Je leert urban bewegingen/ choreografieën op verschillende manieren uit te voeren zoals strak, krachtig of juist helemaal los.

Wat zijn de lesvormen?

In de les dans je op hiphop, R&B en popmuziek. Na een uitgebreide opwarming, waarin je op een dansante manier werkt aan coördinatie, kracht en verbetering van je conditie volgt een danscombinatie. Deze combinatie kan variëren van lyrical hiphop, commerciële dans, tot funky-jazz, afro jazz, dancehall, streetdance en hiphop-fast

Wat moet je meebrengen?

In deze les draag je kleding waar jij je comfortabel in voelt en je je makkelijk in kan bewegen. Vergeet niet een fles water mee te nemen!

Schrijf je in!

Schrijf je in via de inschrijfbutton bovenaan de pagina.