Tai Chi Basis

  

Tai Chi is een eeuwenoude bewegingskunst, die haar oorsprong vindt in China. Bij Tai Chi leer je hoe je jouw Qi, energie door je lichaam kan laten stromen, en je hierdoor sterker en vitaler wordt.

In deze basiscursus leer je de basis van Tai Chi vanuit de Chinese bronnen, de innerlijke kunsten en de basisbeginselen zoals ademhaling en staan als een boom, maar ook de toepassgingen vanuit de gevechtskunsten.

Je kan Tai Chi op elke leeftijd leren, en tot op hoge leeftijd beoefenen. Het is uitstekend geschikt om conditie en spierkracht te vergroten, te behouden of op te bouwen, bijvoorbeeld na een (lange) periode van ziekte of juist stress. Bovendien is het een veilige manier om de grenzen van je lichaam te verkennen en te verleggen.

 

Tai Chi geeft je rust in je hoofd, inzicht in je lichaam, een betere conditie, en meer energie. Bovendien geeft het verbondenheid met je innerlijke leven én met jde mensen om je heen.

Er komt steeds meer wetenschappelijk bewijs dat Tai Chi helpt bij: depressieve klachten, valpreventie, hoge bloeddruk, en nog veel meer. Maar bovenal is het leuk en ontspannend om te doen!

In deze cursus leer je de basisbeginselen Tai Chi vanuit de originele bronnen. Na afloop, kan je de cursus herhalen, of doorstromen naar de Tai Chi cursus. Heb jij eerder Tai Chi beoefend? Kijk dan bij de cursus Tai Chi

Krijg je al zin om te beginnen? Druk dan op de knop Inschrijven en meld je aan! Wil je eerst meer informatie? Kijk dan op de site: www.taichidelft.nl of kom op de gratis open les.


Een keer Tai Chi ervaren?

Op maandag 21 januari 2019 om 10.45u is er een open les. 

Graag inschrijven via deze link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-kom-tai-chi-ervaren-53048534595

Lukt dat niet kijk dan op de site van www.taichidelft.nl voor andere tijdstippen of maak een afspraak voor een gratis proefles. Op www.taichidelft.nl kan je ook meer informatie vinden.

Instromen kan altijd. En gemiste lessen kunnen in een andere les van Tai Chi Delft worden ingehaald.