Tai Chi

Heb jij in een ver verleden of recent Tai Chi gedaan? En is nu de tijd rijp om weer in beweging te komen? Verlang je naar: Rust in je hoofd? Aandachtiger leven? En lichaam en geest in balans brengen en versterken? Of wil je je beoefening van Tai Chi verder verdiepen? Schrijf je dan in voor deze Tai Chi cursus.


Tai Chi is een eeuwenoude Chinese bewegingskunst, die haar oorsprong vindt in de gevechtskunsten. Het bestaat uit langzame, vloeiende bewegingen, en is geschikt voor iedereen. Je kan het op elke leeftijd leren, en tot op hoge leeftijd beoefenen. Het is uitstekend geschikt om conditie en spierkracht te vergroten, te behouden of op te bouwen, bijvoorbeeld na een periode van ziekte of stress. Bovendien is het een veilige manier om de grenzen van je lichaam te verkennen en te verleggen.

Tai Chi geeft je rust in je hoofd, inzicht in je lichaam, een betere conditie, en laat je energie stromen.  Bovendien geeft het verbondenheid met jezelf en met je omgeving.

Er komt steeds meer wetenschappelijk bewijs dat Tai Chi helpt bij: Depressieve klachten, valpreventie, hoge bloeddruk, en nog veel meer. Maar bovenal is het leuk en ontspannend om te doen!

In deze Tai Chi cursus doen we de yang stijl. Heb jij enige Tai Chi ervaring, dan ben je van harte welkom in deze cursus. Indien jij ook andere stijlen kent, bespreek het dan even, de docent is in vele stijlen thuis.

Krijg je al zin om te beginnen? Druk dan op de knop Inschrijven en schrijf je in! Wil je eerst meer informatie? Kijk dan op de site: www.taichidelft.nl of kom op de gratis les.

Een keer gratis ervaren?

Je bent van harte welkom om een gratis proefles te komen volgen.

Lukt dat niet kijk dan voor meer tijdstippen op de site van www.taichidelft.nl. Hier kan je ook meer informatie vinden.

Instromen kan altijd.