Ontdek eigentijdse dansstijlen!

Ben je al bekend met Modern en Jazz dans, of een mix? Dan is deze cursus wat voor jou! De twee stijlen zijn in deze les zo samengevoegd dat het één stijl wordt. Funky en jazzy. Ritmes in combinatie met lyrische passen. Leef je uit bij deze cursus in Delft!

Dansles voor tieners van 10 tot 12 jaar.

Een dansles voor tieners die houden van een swingende les. Danservaring in deze stijl is prettig maar geen must!

Wat leer je in een dansles Modern en jazz?

- Je begint met een stevige warming-up en dansoefeningen
- Je werkt aan spetterende danscombinaties op swingende muziek
- Je verbetert je techniek
- Dat doe je iedere week
- Je werkt toe naar een presentatie!

Een supergave danscursus voor je lijf en je techniek!

Na deze danscursus Modern en Jazz kun je doorstromen naar de cursus Modern en Jazz 12-18 jaar.

Wat zijn de lesvormen?

Modern en jazz is een groepsles. We werken elk jaar naar een spetterende voorstelling of eindpresentatie toe. Gedurende het jaar zullen er 1 of 2 kijklessen zijn voor familie of belangstellenden.

Wat moet ik meebrengen naar Modern en jazz 10-12 jaar?

Voor deze dansles heb je een zwart pakje (liefst met spaghettibandjes), een zwarte danspanty (zonder voet) of legging en zwarte ballet of jazzschoentjes nodig. Voor jongens: een zwarte trainingsbroek/legging en een zwart of wit t-shirt met zwarte ballet of jazzschoentjes.

Mocht je in het begin nog geen geschikte danskleding of schoentjes hebben: geen zorgen, neem dan lekker zittende (sport)kleding mee en zwarte sokken. De docent zal informatie geven waar je danskleding kunt kopen.

Schijf je in!

Schijf je in via de inschijfbutton bovenaan de pagina.

Is een mix van modern en jazz iets voor jou? Schrijf je in voor een jaarcursus van 36 lessen. Mocht je later in het jaar instromen betaal je de lessen vanaf jouw startmoment. Een proefles volgen is altijd mogelijk!

Je docent is Florianne Dobrowolski. Florianne: ‘Naast het werk op het podium geef ik met veel plezier les. Ik vind het mooi een bijdrage te kunnen leveren aan de vooruitgang, ontwikkeling en het dansplezier van de kinderen. Het vergroot uiteindelijk hun zelfvertrouwen’.Facebook
LinkedIn