De VAK biedt je een vervolgcursus fotografie aan!

Deze serie lessen gaan over het sterker ontwikkelen van je eigen kijkvermogen. Het leren kijken en zien van verbanden. Het leren zien van nieuwe beelden in alledaagse dingen.

Voor wie?

Deze cursus is een extra stimulans voor fotografiecursisten die:
  • meer willen experimenteren
  • hun eigen fantasie willen ontwikkelen
  • seriematig willen werken
De fotografische opdrachten

De opzet van deze cursus zal leerzaam en prikkelend zijn en het programma is rijkelijk voorzien van grote en kleine opdrachten. Elke les krijg je één of twee opdrachten mee. Sommige opdrachten moet je de volgende les inleveren, over andere opdrachten mag je langer doen. Naast experimenteren en fantasie prikkelen ontstaan er leermomenten tijdens het bespreken van de foto ‘s. Het kijken naar foto ‘s en hoe anderen het doen gebeurt in de groep. De docent levert actief een motiverende en inspirerende bijdrage.

Fantasie & prikkels

Wat levert het op? Het fantasielaatje van jouw als cursist wordt weer iets verder open getrokken. Als fotograaf ga je in de 8 lessen je verder verdiepen in de fotografie. Je leert meer seriematig te werken en verse prikkels zullen ervoor zorgen dat je de opdrachten met plezier gaat maken. Vanzelfsprekend is er weer een praktijkdag ingeroosterd.

Cursus- en materiaalkosten:
De cursusprijs is € 186,-. Er zijn geen aparte materiaalkosten, behalve eventuele prints die je zelf laat maken.


Wil je deze fotografiecursus volgen bij De VAK in Delft? 
Schrijf je vandaag nog in via de button ‘inschrijven’ op deze pagina.