Reis door Noord Afrika in 6 lessen!

De kunst en cultuur van Noord Afrika is het onderwerp van deze cursus. Van een korte impressie van de farao’s tot middeleeuwse moskeeën, van Romeinse mozaïeken tot karavanserais, van rotstekeningen tot Griekse tempels en versterkte steden op heuveltoppen tot levendige steden waarin heden en verleden samen komen. Een verkenning van het gebied tussen de Middellandse zee en de Sahara.

Van Cairo naar Casablanca voor volwassenen

Deze cursus is voor volwassenen, zowel beginners als gevorderden. 

Wat leer je tijdens de cursus Van Cairo naar Casablanca?

In deze cursus leer je, naast de specifieke inhoud, kijken en verbanden zien tussen het verleden en het heden, tussen culturen, tussen verschillende kunststromingen en kunstdisciplines. Samen kijken, luisteren en interpreteren om met plezier nieuwe kennis op te doen!

Deze cursus vormt een onderdeel van de cursussen kunstgeschiedenis op dinsdag. Zie voor de andere onderdelen van deze cursus de pagina van de betreffende cursus.

Wat zijn de lesvormen?

Groepsles. De cursus bestaat uit vijf lessen en een excursie.

Wat moet ik aanschaffen of meebrengen voor Van Cairo naar Casablanca ?

Voor deze cursus hoef je niks mee te brengen.

Schrijf je in!

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Heb je toch interesse neem dan contact op via info@vak-delft.nl voor een plek op de wachtlijst.

Deze cursus wordt gegeven op twee verschillende momenten: dinsdagochtend en dinsdagmiddag.
Hij vormt een onderdeel van de cursussen kunstgeschiedenis dinsdag. Zie voor de andere onderdelen de pagina van de betreffende cursus.