Toppers in de schilderkunst: portretten

Door de eeuwen heen zijn er talloze portretten geschilderd: enkele - en dubbelportretten, pendantportretten, groepsportretten, zelfportretten, portretten van beroemde en gewone portretten. Officieel is een portret de weergave van een mens, alleen het gezicht of ten voeten uit. Maar een portret vertelt meer, het geeft bijvoorbeeld een tijdsbeeld, toont de gemoedstoestand van het model, geeft de status van het model aan. De serie lessen is een reis langs portretten uit verschillende periodes en van allerlei soort. Vijf portretten vormen de start voor een uitgebreide verkenning van het thema.

Cursusdata
Deze cursus wordt gegeven op twee verschillende momenten: maandagmiddag, donderdagmiddag en donderdagavond. Hij bestaat uit vijf lessen en een excursie. De kosten van deze cursus zijn € 100,- Je kunt inschrijven door rechtsboven op deze pagina het dagdeel van je keuze te selecteren en daarna op de button Inschrijven te klikken.

Korting
Het is ook mogelijk om in één keer te kiezen voor een serie van 5 cursussen. Je ontvangt dan 10% korting en betaalt € 450,- in plaats van € 500,-. Delftse Meesters maakt deel uit van de series op donderdagmiddag en donderdagavond. Wil je inschrijven voor een hele serie, klik dan op één van de onderstaande links.

Serie maandagavond
Serie dinsdagochtend en -middag 
Serie donderdagmiddag en -avond