Inschrijven voor deze cursus is helaas niet meer mogelijk. Heb je interesse in deze cursus? Stuur dan een mail naar info@vak-delft.nl dan zetten we je op de wachtlijst.

 In deze schildercursus bij De VAK in Delft ga je afwisselend aan het werk in een korte serie lessen portretschilderen en een korte serie lessen modelschilderen. Zo leer je de hele menselijke figuur te tekenen en te schilderen en het gezicht als portret weer te geven. Je start met de beginselen en je ontwikkelt je vaardigheid tot je een gelijkend portret kunt maken. Om zover te komen leer je aspecten als vorm, ruimtelijke uitdrukking, verhouding, gelijkenis en expressie onder de knie te krijgen. Door de verschillende opdrachten die je krijgt, (zoals focus op vorm, kleur of stijl) verbeter je je schildertechniek. Je ontdekt gaandeweg je eigen stijl van schilderen en wordt daarin aangemoedigd.

De lessen portret- en modelschilderen van Jan Wisse zijn altijd met levend (gekleed) model. 

Je docent is Jan Wisse
‘Portretteren is niet schilderen wat je weet, maar wat je ziet.’ 

Cursus- en materiaalkosten:
De cursus is inclusief gebruik van alle materialen en gereedschappen.
De cursusprijs is € 698,00 voor 36 lessen.

Modelkosten (á contant) van € 88,00 zijn niet in de cursusprijs inbegrepen; € 68 daarvan wordt á contant in de eerste les afgerekend. 

Wil je portretschilderen bij De VAK in Delft? 
Schrijf je vandaag nog in via de button ‘inschrijven’ op deze pagina.